Telefonszám: 06 53 / 500 900

Fellapozódó gyorskapu

Traffic C ipari gyorskapuTraffic C – modulos szekciókból álló fellapozódó gyorskapu

A DITEC flexibilis ipari gyorskapuk működése nagyságrendekkel gyorsabb, mint a szekcionált kapuké, ily módon meggátolják a por és egyéb szennyeződések, a hideg vagy meleg ki- illetve beáramlását.

Ebből adódóan tipikus felhasználók az élelmiszerraktárak, gyártó- és vegyi üzemek vagy a nagy targoncaforgalmú depók és logisztikai központok.

Az ajtók közös tulajdonságai a megbízható működés, a változatos működtetési lehetőség különböző érzékelőkkel, a kiforrott biztonsági megoldások, és az esztétikus megjelenés. Több típusban rendelhetőek a megrendelő igényei szerint.

Telepítésük könnyű, installációjuk egyszerű. Alapkivitelben egy betekintő szekcióval készülnek, de akár az egész ponyva lehet átlátszó.

A működtetéshez szüksége kiegészítő eszközök nagy választékban állnak rendelkezésre.

A Traffic nagyméretű (max. 11 méter) nyílásokhoz ajánlott. Nyitáskor a panel szíjak segítségével fellapozódik, így a szakaszok nem gyűrődnek, biztosítva ezzel a tartós esztétikumot és megbízhatóságot. Jó hő- és hangszigetelő, a panelban lévő vízszintes megerősítő idomok pedig növelik az ajtó szilárdságát és szélellenállását.Traffic ipari kapu Fontos technikai jellemző, hogy az ajtó beépítése után a bejárat nem veszít a méreteiből.A TRAFFIC is bármilyen távvezérléssel összeköthető: indukciós hurok, radar vagy infra érzékelő, rádiós távirányítás, nyomógombos vagy húzó kapcsolós működtetés.

  • erőteljes, megbízható, és modulos szekciókból áll… az ideális megoldás a közepes és a nagyméretű bejáratokhoz
  • a biztonsági egységek széles választéka
  • rugalmas kialakítás a ponyvamodulok miatt
  • könnyű és gyors felszerelés
  • nagyfokú biztonság és megbízhatóság
  • speciális oldalsó galvanizált burkolatba beépített infravörös fotocellák
  • Speciális poliészter anyagból és/vagy átlátszó PVC -ből készített, rugalmas, teljes szélességű cserélhető moduláris szekciók

Letölthető prospektus: TRAFFIC prospektus

Feltekeredő ipari kapu