Telefonszám: 06 53 / 500 900

Ipari gyorskapuk

Miért jó az ipari gyorskapu?

Az ipari gyorskapu legnagyobb előnye, hogy éppen csak addig van nyitva, ameddig kell: az árumozgatás ideje alatt. Energiagazdaságosság szempontjából ez remek tulajdonság, hiszen a kapunyíláson át így nem áramlik ki vagy be a hideg levegő. Vagyis télen nem a parkolót fogja fűteni, nyáron pedig a nem kell vagyonokat költenie a légkondicionáló működtetésére. Ezen felül sokkal kevesebb por és szennyeződés kerül be a helyiségbe is.

Különféle üzemekben, raktárakban és logisztikai központokban igazán jó szolgálatot tesz egy ipari gyorskapu. De bárhol használható, ahol gyakran válik szükségessé az átjárás, viszont a légteret minél hamarabb újra le kell választani. Egy ipari gyorskapu egyaránt használható ipari környezetben vagy nagyáruházak eladóterének és raktárának összekötésére.

Miért a DITEC ipari gyorskapu a legjobb választás?

  • Mert megbízható – Egy gyorskapu naponta akár több száz alkalommal is nyílhat és záródhat. Ilyen magas ciklusszám mellett a megbízhatóság a legfontosabb. A DITEC kapui nagy igénybevétel mellett is tökéletesen működnek. Szerkezetük strapabíró, a mozgatásért felelős motorok tervezése során kiemelt szempont volt, hogy a végeredmény időtálló legyen.
  • Mert esztétikus – Nemcsak praktikus, a DITEC ipari gyorskapu esztétikus is. Gyakran használják ipari körülmények között, de nem szabad elfeledkezni róla, hogy az ügyfelek, vásárlók által használt terekben is felbukkanhat egy-egy gyorskapu, ezért a funkcionalitás mellett a megjelenés sem elhanyagolható. A letisztult formatervek alapján készült, mutatós gyorskapuk több színben is elérhetők.
  • Mert széleskörűen használható – Akár beltéri, akár kültéri felhasználásra keres kaput, a DITEC kiváló megoldásokat kínál. A fellapozódó gyorskapu amellett, hogy jó hangszigetelő, hőszigetelésben is nagyszerű. Nyugodt szívvel használható az épületek bejáratainál is. A feltekeredő kapuk is alkalmasak lehetnek erre, hiszen akár a 120 km/órás szélnek is ellenállnak.

Fellapozódó gyorskapu – rugalmas, mégis stabil

A hasonló megjelenés, felépítés és kialakítás ellenére sem összetévesztendők a szekcionált kapukkal, a fellapozódó ipari gyorskapu ugyanis sokkal gyorsabban működik ezeknél. Az egyes szekciók erős ponyvából készülnek, amelyre alapesetben egy betekintő szekció kerül, de akár a teljes kapu is lehet átlátszó, ha a körülmények megkövetelik.

Vízszintes merevítőinek köszönhetően a fellapozódó gyorskapu merevebb, erősebb és szilárdabb, mint a feltekeredő változatok. Ennek is köszönhető, hogy főként közepes és nagyobb méretű ajtónyílásokhoz ajánljuk. Meg kell jegyeznünk azt is, hogy a nyílás a beépítést követően nem veszít méreteiből.

Mint mindent DITEC gyorskapu, ez a változat is egyszerűen és gyorsan telepíthető. A felszereléskor vagy akár azt követően is számos biztonsági tartozékkal egészíthető ki. Az egyes szekciók egy esetleges sérülés után könnyen cserélhetők, ezért nem szükséges a gyorskapu teljes ponyvájának cseréje.

Többet is megtudhat a fellapozódó kapukról.

Feltekeredő ipari gyorskapu – egyszerűség és hatékonyság

A feltekeredő kivitel nagy nyitási és zárási sebességet tesz lehetővé: egy ilyen gyorskapu gyorsabb a gyorsnál is. Azonban ilyen tempó mellett is garantált a biztonságos működtetés az infrasorompónak és az Anti Crash rendszernek köszönhetően. További biztonsági tartozékokkal is elláthatja a kaput. Ráadásul helytakarékos is, a szerkezet alig nagyobb, mint a háztartásokban használt redőnyök.

Az ipari gyorskapu telepítése egyszerű és rövid idő alatt kivitelezhető. A különböző méretek miatt igazán sokoldalúan felhasználható, mindenhol megtalálja a helyét. A különféle designmegoldások miatt bárhová telepítheti, nem fog kilógni a környezetből.

Paneljei erős poliészterből készülnek, így az ipari gyorskapu kifejezetten strapabíró. Szerkezetét alumíniumprofilokkal erősítik. Az esetleges ütközéseknél sem kell attól tartani, hogy a ponyva megsérül, ugyanis annak két oldalán cipzárhoz hasonló rögzítő elemek futnak végig, amelyek nagy erő hatására szétnyílnak. Kapható nálunk olyan gyorskapu is, amely automatikusan visszafűzi a ponyvát a vezetősínbe.

Érdeklik a feltekeredő kapuk?

DITEC ALIMAX ipari gyorskapu – az élelmiszeriparnak fejlesztve

Kifejezetten az élelmiszeriparban uralkodó körülményekhez tervezték ezt az erős, könnyen tisztítható kaput. Nem probléma az sem, ha vegyszerrel kell tisztítani, a gyorskapu keretét epoxival vonták be. A ponyva természetesen vízálló, így ezt is könnyű takarítani és fertőtleníteni. Ennél aligha talál praktikusabb megoldást.

A DITEC ALIMAX önjavító rendszerű, ponyvája önbefűző. Nyitási sebessége elérheti a másodpercenkénti 1,5 métert, ideális nagy forgalmat bonyolító bejáratokhoz is. Természetesen a DITEC-től megszokott biztonság erre a típusra is jellemző.

Ismerje meg a DITEX ALIMAX kaput!

Kapcsolat

+36 (53) 500-900

info@portaltech.hu
www.portaltech.hu

Bemumatóterem
2700, Cegléd
Várkonyi István utca 41.

Térkép

További termékeink

Lakossági garázskapuk
Automata ajtók
Sorompók
Biztonsági rácsok
Kapunyitók
Lakatos munkák