Telefonszám: 06 53 / 500 900

PVC lengőajtók

FLAP  – PVC lengőajtók, hajlékony szárnyú nyílóajtó

  • Könnyű és a működésre koncentráló
  • Erőteljes és megbízható szerkezetű

Kézi vagy automata működtetésű flexibilis beltéri nyílóajtó. A lengőajtókhoz hasonlóan a nyílásba telepítve mindkét irányba nyitható, szabad mozgást biztosítva ezzel a legváltozatosabb körülmények között is. Raktárakban, hűtőházakban és depókban kiválóan alkalmazható egy vagy kétszárnyú kivitelben.

Két változata van:

  • Alap változat, kézzel nyomva nyílik és rugóval zár vissza
  • Automatikus változat, ahol a szárnyakat a nyitáshoz képes előrenyomuló pneumatikus hengerpár nyitja; a hengereket pedig távvezérlés (pld. radar, rádiós távirányító, stb) hozza működésbe, egyirányú nyitással. A zárást rugó hajtja végre. Opcióként “kettős hatású” rendszer is rendelhető a nyitás, a zárás.

bar

Hajlékonyszárnyú nyílóajtók – Flap

Könnyű és a működésre koncentárlóflap

A Flap egy szilárd nyílóajtó, hajlékony ajtószárnyakkal. A tökéletesen megbízható szerkezetének köszönhetően energiát takarít meg, és gyorsabb áthaladást biztosít. Rendelhető kézi változatban, ahol a nyitása kézzel történik, vagy pnemumatikus változatban, ahol pneumatikus és elektro-pneumatikus rendszerű a működtetése.

Erőteljes és megbízható szerkezetű

Galvanizált vagy rozsdamentes acélból készült, erős, speciálisan megmunkált fémszerkezetű kerettel rendelkezik. Ennek köszönhető a nagy mechanikai szilárdsága, és rugalmassága.

Egy torziós rugót tartalmazó, szabályozható rendszerű visszazáró mechanizmusa, és galvanizált felerősítésű lemezei vannak; az elforduló, és padlóra támaszkodó sarokrésze talpcsapágyra van szerelve.

A (DIN 4102) teljesen átlátszó és önkioltó anyagból készült hajlékony szárnnyal, vagy színezett PVC szárnnyal, vagy kopásálló gumi ajtószárnnyal rendelhető; az ajtószárnyak kerethez felerősítő végeit kettős toldású speciális poliészterrészekkel erősítettük meg.

A Flap három változatban rendelhető:

Alapvátozat

Kézzel nyomva nyílik és rugóval zár vissza

Érintkezős, félautomatikus működésű változat

Az ajtót a szárnyakra felszerelt mechanikus dugattyú nyitja, ami nyomás gyakorol az ajtószárnyakra; kétirányú a nyitás, rugóval történik a zárás.

Automatikus változat

A szárnyakat a nyitáshoz képes előrenyomuló pneumatikus hengerpár nyitja; a hengereket pedig távvezérlés (pld. radar, rádiós távirányító, stb) hozza működésbe, egyirányú nyitással. A zárást rugó hajtja végre. Opcióként “kettős hatású” rendszer is rendelhető a nyitás, a zárás és a megállás pneumnatius logikával történő vezérléséhez.

bar