Telefonszám: 06 53 / 500 900

Ipari szekcionált kapuk

DITEC ipari kapuk nagy méret és színválasztéka, a számtalan biztonsági és kényelmi kiegészítő, valamint a szinte bármilyen egyedi méretben történő gyártás teszi lehetővé a széleskörű alkalmazást. Így mindig lehetséges a megfelelő sínvezetés, motor és egyéb kiegészítő kiválasztása az igényelt jellemzőktől függően, hogy a DITEC szekcionált ipari kapuk tökéletesen illeszkedjenek az épülethez, és maradéktalanul megfeleljenek az elvárásoknak.

LISBON  – A DITEC automata szekcionált ipari kapuk ideális megoldások az összes ipari igény kielégítéséhez

Ditec ipari kapu

Kiváló minőségű szekcionált ipari kapu. 40 mm vastag szigetelt bordázott panelekkel. Az ipari kapu  rugó rendszere alap esetben 20 000 ciklusra van tervezve, de természetesen ezt lehet növelni 50 – 75 – 100 ezer ciklusra. Többféle sínvezetés közül lehet kiválasztani a környezetnek és felhasználásnak a legmegfelelőbbet. A szekcionált ipari kapu minősítése (TÜV, CE) alapján minden hazai és európai követelménynek megfelel. A kapu mozgatása történhet kézzel vagy motorosan.

 • Legjobban használható az áthaladó nyílásokhoz
 • Időjárásálló
 • Maximális biztonságot nyújt
 • A tömör kialakítású panelek több helyet biztosítanak az épületen belül és kívül
 • Könnyen és praktikusan nyílik és működik
 • Nagyobb környezeti felügyeletet biztosítanak
 • Vagyonvédelmi szempontból biztonságos
 • Növelik az épület értékét, és az összes igényt kielégítik
 • Megbízhatóság

Technikai jellemzői:  

 • Akár 7 m-es áthaladó nyílás szélesség
 • Minimális, 200 mm helyigény az áthidalónál
 • Az ajánlott modellek megkülönböztető jegyei:

A DITEC ipari kapu panelek új becsípődés védettek, erősek és nagyfokú hő- és hangszigetelő képességgel rendelkeznek. A galvanizált anyagú szendvics fémszerkezet hatásosan megvédi a paneleket a természeti behatásoktól.

Színek és kikészítések:

szinek

A gyári alap színeken túl bármilyen RAL színre festhető a kapu felülete.

Választható sínvezetések:

A DITEC ipari kapuk sínrendszere alkalmazkodik a kapu felszerelési helyének igényeihez. Több fajta sínrendszer közül lehet választani.

NL HL

VL RLB

IL HLIL

FULL VISION panoráma paneles kapuk.

Lehetőség van a normál paneleket alumínium keretes, szigetelt átlátszó akril betétes szekciókkal kiváltani. Ezáltal a kapu nagyobb világosságot biztosít az épületen belül. Egy szekciótól akár az összes szekcióig készülhet a kapu FULL VISION panellel. Alap esetben alumínium színű kereteket bármilyen RAL színre lehet színterezni.

FULL-VISION

Működtetés:

Kétféle módon lehet működtetni az ipari szekciónált kapukat. Kézi vagy motoros működtetéssel.

A kézi működtetés esetén a kapu rugós tengelyére egy áttételes csörlő van rászerelve, amit egy galvanizált lánccal lehet működtetni.

Motoros működtetés esetén két lehetőség van:

Ipari kapu DOD motorral

 • HOLD TO RUN működtetés. Itt a rugós tengely végére szerelt DOD 14 motort egy olyan kapcsolóval látják el, amin egy FEL és egy LE gomb van. A motor addig működik amíg a gombot nyomva tartják vagy a kapu nem érte el a felső vagy alsó véghelyzetet.
 • AUTOMATA működtetés. A rugós tengelyre szerelt DOD 14 motort az E1A
  impluzus vezérlő működtetni. A vezérlő rendelkezik LE-FEL-STOP gombbal és integrált rádióvevővel. A kaput innentől nagyon sokféle képen lehet működtetni rádiótávirányítóval, radarral, húzó kapcsolóval stb. Lehetőség van kfmautomata zárási időt beállítani annak érdekében, hogy ne keljen az áthaladás után a kapunak zárási parancsot adni. Itt már szükség van biztonsági eszközre is, hogy a lecsukódó kapu  személyben vagy értéktárgyban ne tegyen kárt. Ilyenkor a kapu aljára egy előfutó infra él védelem van elhelyezve, ami ha akadályt érzékel megállítja a kapu mozgását mielőtt hozzá érne.

 

 

Személybejáró ajtó.

Ipari kapu személybejáró

Lehetőség van az ipari szekciónált kapuba személybejáró ajtót építeni. Így meg lehet könnyíteni a személy ki-be  járást, nem kell a kaput mindig felnyitni ha valaki át akar haladni rajta. A beépített ajtó minden olyan kiegészítővel el van látva ami egy teljes értékű ajtónak kell. Kilincs, kívül-belül nyitható cilinderes zár, mechanikus ajtó behúzó. Automatizált kapu esetében egy biztonsági elektromos csomag biztosítja, hogy a kaput addig nem lehet kinyitni amíg az ajtó nyitva van.

 

 

Kapcsolat

+36 (53) 500-900

info@portaltech.hu
www.portaltech.hu

Bemumatóterem
2700, Cegléd
Várkonyi István utca 41.

Térkép

További termékeink

Lakossági garázskapuk
Automata ajtók
Sorompók
Biztonsági rácsok
Kapunyitók
Lakatos munkák