Telefonszám: 06 53 / 500 900

Szalagfüggönyök

Hajlékony szalagfüggönyök – Strip

Gyors felszerelés és magasfokú működőképességstrip

A Strip egy egyszerű átlátszó PVC “ajtó”, ami alkalmas a nagy és a kis terek szétválasztására.

A Strip szalafüggönynek köszönhetően a cég egyes részlegei funkcionálisan elválaszthatóak egymástól, az átláthatóság csökkenése nélkül. Az egyik részlegből a másikba átjárás teljesen zavarmentesen végrehajtható, és a magasfokú működőképességének köszönhetően a Strip képes bármilyen speciális igény kielégítésére. Fix és egy megvezetőn eltolható változata létezik.

A “Rapid” elnevezésű, speciális, gyors felerősítő / kioldó rendszerrel látták el; ez lehetővé teszi a zavarmentes felszerelését, a szalagok gyors levételét. Arra is van lehetőség, hogy oldalra emelje a szalagokat, és egyiket a másikra helyezze akkor, amikor az ajtót egy ideig nem használja, vagy nem szükséges a részleg lezárása.Segít csökkenti a hőveszteséget, mivel csak annyira nyílik, hogy hagyja áthaladni a járműveket / embereket.

Átlátszó és flexibilis. Az egyszerűség, hatékonyság, alacsony költség és sokoldalúság, valamint az energiatakarékosság szimbóluma. A szalagok hő- és hangvisszaverő tulajdonságúak, változatos szélességben és vastagságban rendelhetőek, sokféleképpen átlapolhatóak. Elhúzható kivitelben, ha a nyílásban sűrűn mozgatnak nagyobb tárgyakat, vagy ha az időjárás függvényében a nyílást tartósan nyitva kívánják hagyni.

  • Gyors felszerelés és magas fokú működőképesség
  • A PVC anyagú, méretre vágott szalagok, speciális sínredszerre erősítve. Ez teszi lehetővé, hogy a szalagok szétnyíljanak, ezzel megelőzve az áthaladás közbeni Strip 2sérülést.
  • A szalag elrendezési megoldások sokfélesége teszi lehetővé az összes felszerelési igény kielégítését.

PVC szalag méretek:

  • 200 mm széles 2 mm vastag
  • 300 mm széles 3 mm vastag
  • 400 mm széles 4 mm vastag

Normál vagy hűtőházi kivitelben.